آغاز بهکار اولین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان دختر دانشگاه ملی مهارت
به گزارش ادارهکل روابط دانشگاه، این مراسم با حضور آقای جلیلی، معاون فرهنگی و دانشجویی و سرپرست اولین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ملی مهارت، آقای یادگاری، مدیرکل مرکز مشاوره، تربیت بدنی و سلامت دانشجویی و دبیر فنی المپیاد، خانم زارعیان، رئیس دانشکده شریعتی و معاون اجرایی المپیاد، سرپرستان، مربیان و دانشجویان ۳۰ استان کشور، عصرگاه دهم تیرماه ۱۴۰۳ در سالن ورزشی میلاد دانشکده ملی مهارت شریعتی برگزار شد.
آقای جلیلی ضمن تشکر و قدردانی از دستاندرکاران و برگزارکنندگان این المپیاد، بیان کرد: دانشگاه ملی مهارت یکی از دانشگاههای پیشران در آموزش عالی کشور است که مقام عالی وزارت علوم توجه ویژهای به این دانشگاه داشته است. وی افزود: در سال گذشته ۱۵۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه در المپیادهای ورزشی در تبریز شرکت کرده و خوش درخشیدند و نشان دادند که دختران این سرزمین در کنار همه عرصههای علمی و فرهنگی، در ورزش هم افتخارآفرین هستند و توانمندیهای ویژه و استعدادهای برجستهای دارند.
معاون فرهنگی و دانشجویی تصریح کرد: همانطور که رهبرمان امام خامنهای (مدظله العالی) در فرمایشات خود، ورزش را زمینهساز همدلی، پویایی و شادابی بیان میکنند، قطعا گسترش ورزش همگانی در ایجاد انگیزه و نشاط مؤثر است و به برکت دستاوردهای انقلاب اسلامی، دختران و بانوان ما در کنار فعالیتهای اجتماعی در فعالیتهای ورزشی نیز خوش درخشیدهاند. وی خطاب به ورزشکاران شرکتکننده ادامه داد: امیدوارم در این مدت سه روزه المپیاد ضمن آشنایی با فرهنگ و رسوم شهرهای یکدیگر، مشارکت، همدلی و انسجام را حفظ کنید و بتوانید به خوبی از فوق برنامههای تدارک دیده شده، نهایت بهرهوری را داشته باشید و رقابتهای ارزشمندی را به نمایش بگذارید.
آقای یادگاری، مدیرکل مرکز مشاوره، تربیت بدنی و سلامت دانشجویی و معاون فنی المپیاد نیز ضمن تشکر از همراهی و مساعدتهای رئیس دانشگاه، مدیران، مسئولین و دستاندرکاران برگزاری این رویداد، گزارشی از روند برگزاری مسابقات و اجرای برنامههای فرهنگی و تفریحی ارائه داد و اظهار داشت: برمبنای شعار المپیاد، دانشجوی دانشگاه ملی مهارت دانشجوی ورزشکاری است که به پرورش جسم محدود نمیشود بلکه می تواند الگویی از همدلی همراه با ایمان و نشاط برای آینده جامعه باشد.
در این مراسم، خانم زارعیان، رئیس دانشکده شریعتی ضمن گرامیداشت یاد و نام رئیس جمهور شهید و شهدای خدمت و خیر مقدم به مسئولین، مدیران، مربیان، سرپرستان و تمامی ورزشکاران شرکتکننده، تغییر نام دانشگاه فنی و حرفهای به دانشگاه ملی مهارت را تبریک گفت و عنوان داشت: هدف از برگزاری این المپیاد ایجاد انگیزه، شوق ورزش و توجه به سلامت تن در کنار علم و اخلاق میباشد، چرا که هیچ ورزشکار و قهرمانی ارزشمند نیست مگر با اخلاقمداری که موجب تقویت و تربیت جسم و خودسازی میگردد. رژه تیمهای ورزشی شرکتکننده در المپیاد، اجرای گروه نمایشی با توپ و دوچرخه، قرائت سوگندنامه ورزشکاران و حرکات نمایشی گروه طنابزنی از دیگر برنامههای این مراسم بود.
نظر شما :