دکتر رجبی: هفتمین طرح جامع سفیران جوان اقتصاد مقاومتی در دانشگاه فنی و حرفهای اجرا میشود
به گزارش ادارهکل روابط عمومی دانشگاه، دکتر رجبی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با توجه به رسالت دانشگاه فنی و حرفهای و شعار سال(تولید، دانشبیان و اشتغال آفرین) در خصوص اقداماتی که در معاونت دانشجویی و فرهنگی برای تابستان 1401 دانشجویان پیشبینی و انجام شده است، گفت: یکی از طرحهایی که در تابستان 1401 اجرا خواهد شد طرح سفیران جوان اقتصاد مقاومتی (سجا7) است.
وی ضمن تبیین طرح مذکور تصریح کرد که این طرح مشمول دانشجویان شاغل به تحصیل دانشگاه فنی و حرفهای میباشد و دوره آن از اول مردادماه تا 23 شهریورماه 1401 است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در خصوص اهداف برنامه و زمان اجرای طرح خاطرنشان کرد: این طرح با هدف برخورداری از پشتوانه نیروی انسانی کارآمد، اساتید، کارکنان و دانشجویان متعهد، به منظور بهرهمندی از توانمندیهای فنی و داخلی برای انجام تعمیرات و تولید تجهیزات مورد نیاز دانشکدهها و آموزشکدههای فنی و حرفهای و برای تحقق اقتصاد مقاومتی در تابستان 1401 اجرا خواهد شد. وی عینیت بخشی به شعارسال1401با پیادهسازی الگوی عینی درجامعه دانشگاهی؛ توسعه و تقویت فرهنگ حمایت از تولید داخلی بهمنظور تحقق شعار سال«تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»؛تعیین قطبهای تخصصی تولید در سراسر کشور؛ خودکفایی درتأمین تجهیزات و اقلام مورد نیاز خوابگاهها، سلف سرویس و تجهیزات کمک آموزشی؛ همیاری در اجرای طرح ارتقا و تحول خوابگاه و سلف سرویس و بهرهمندی از توانمندی دانشجویان و افزایش مهارتافزایی برای کسب آمادگی ورود به بازار کار را از دیگر اهداف مهم این طرح برشمرد.
دکتر رجبی عناوین فعالیتهای طرح سفیران جوان اقتصاد مقاومتی را بدین شرح تبیین کرد:
1. ارتقا و تحول خوابگاه و سلف سرویس:
- امور خدمات بهسازی فضاهای دانشجویی، جدولکشی، موزاییککاری محوطه و رنگ آمیزی،کاشت گل و گیاه در محوطه مرکز
- تولید ملزومات خوابگاهی : تخت – کمد – جاکفشی و ...
- ساخت و تولید تجهیزات / ملزومات سلف سرویس / آشپزخانه صنعتی
2. طراحی تولید پوشاک و منسوجات:
- دوخت پرده، ملحفه
- انواع لباس فرم کاری، اداری و بهداشتی
3. تولید اقلام و مواد غذایی
- تولید و پرورش محصولات کشاورزی و دامی، دریایی: مرغ – جوجه – گوشت گوسفند – تخم مرغ – ماهی – عسل – قارچ خوراکی
- انواع صنایع غذایی: تولید رب گوجه فرنگی، انواع کنسرو، انواع مرباجات، میوه سبزیجات خشک، پیاز خشک، عرقیجات، حبوبات، سیر و ......
4. تولیدات کامپیوتری:
- انجام فعالیتهای نرمافزاری و سختافزاری
- برنامهنویسی، وبلاگ، سایت
5. تولید صنایع دستی:
- تولید اقلام زینتی
- صنایع دستی
وی در خصوص نیازمندیهای خدمات دانشکدهها و آموزشکدهها به موارد ذیل اشاره کرد:
- بهسازی فضاهای دانشجویی: جدولکشی، موزاییککاری، رنگآمیزی،کاشت گل و گیاه محوطه مرکز
- نیاز به انواع ملزومات خوابگاهی : تخت – کمد – جاکفشی و ...
- نیاز به ساخت و تولید تجهیزات / ملزومات سلف سرویس / آشپزخانه صنعتی
- نیاز به انواع منسوجات / پوشاک / صنایع دستی/ لوازم بهداشتی
- متقاضی ملزومات خوابگاهی / آموزشی ویژه دانشجویان کم توان جسمی حرکتی
- متقاضی محصولات غذایی - کشاورزی و دامی، دریایی
دکتر رجبی در توضیح فرآیند اجرایی طرح سجا (7) گفت: اعلام توانمندی انواع تولیدات با تکمیل فرم" اعلام توانمندی تولید- سجا7" در پیشخوان مراکز تابعه پورتال دانشگاه میسر است و ثبت نام دانشجویان به منظور اعلام آمادگی مشارکت در این طرح از طریق تکمیل فرم مربوطه در پورتال تازههای دانشجویی /سایت دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای به آدرس http://students.tvu.ac.ir امکانپذیر میباشد. وی افزود: هردانشجو پس از ثبت نام در فرم مذکور میتواند با هماهنگی آموزشکده متقاضی، فعالیت خود را آغاز کند.
نظر شما :